890 EUR/fő - Tanuljon főzni a profiktól | 5 napos CULINARIUM kurzus sommelierrel Toszkánában
Érvényes: 2018.03.23 - 2018.03.28
Culinarium
  • Olaszország, 55049 Viareggio (Toszkána)
    Viale Carducci 76
  • +36 70 455 4010
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

5-napos tavaszi ébredés tésztával, sommellierrel 

2018. március 23-28. között repüljön velünk a varázsatos Toszkánába és egy fantasztikus kuliáris élményrobbanásban lehet része: az 5 nap alatt persze közösen főzünk, eszünk-iszunk, városokat látogatunk és a toszkán gasztronómia kincseit fedezzük fel, úgy, ahogy ezt minden kurzusban tesszük, de először az 5-éves történelmünkben külső tésztamanufaktúrába látogatunk, ahol helyi profikkal tésztát készítünk és egy neves sommellier segítségével egy "wine-school"-t azaz borkóstolási tanfolyamot integrálunk. Az 5 nap egy intenzív programot nyújt, de figyelünk arra, hogy minden résztvevő elegendő "én-időt" is tudjon magában vagy a párjával tölteni.

A kurzus tartalma

  • 2 délutáni közös főzés, valamint közös vacsora a főztünkből
  • 1 sommellier wine-school alap kóstolási tanfolyam borkóstolással
  • 1 pincevezetés borkóstolóval
  • 1 tésztaüzem látogatás + tésztaműhely, ahol kézműves tésztát készítünk
  • 1 olívaolaj kóstolás Olaszország egyik legnevesebb termelőjénél
  • 1 piaclátogatás a livornoi piacon
  • 4 városnézés (Firenze - kérésre magyar idegenvezetéssel, Pisa, Volterra, Bolgheri)
  • Sajt-, bor-, olaj-, sonka-, halkóstolások
  • Minden nap bőséges Culinarium büféreggeli
  • Minden nap prosecco / aperolspritz / bor / ásványvíz 
  • 4 ebéd (szállodánkban, piacon, vagy ahol éppen eszünkbe jut)
  • 3 vacsora 
  • Szállás a gyönyörű Apolloban, kétágyas szobában, igény esetén egyágyasban
  • Minden helyi transzfer

A kurzus díja € 890.- 

Résztvevők száma 10-12 fő.

Az utazás önállóan történik. A Vendégeink többsége a Ryanair Budapest-Pisa járatával utazik.

Részletes program!

Kérdése van? Visszahívjuk!×