8 900 Ft/fő - Májusi pihenés a homokos Toszkán-tengerparton 8.900 Ft/fő-től!
Érvényes: 2018.05.04 - 2018.05.11
Apollo Viareggio
  • Olaszország, 55049 Viareggio (Toszkána)
    Viale Carducci 76
  • +36 70 455 4010
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A  napsütötte Toszkánát mindannyian ismerjük könyvekből, filmekből – miért ne ismerhetnénk meg most a valóságban is? Az Apollo Viareggio egy csodálatos, a szecesszió stílusban épült a múlt század eleji 10 szobás villa. A szobák különböznek egymástól mind sítlusban, nagyságban, mind fekvésben. A közel 5 méteres belmagasságú villa pazar toszkán hangulatát a gyönyörű mozaik padlók és márványlépcsők, valamint a berendezés adja. A villa 50 méterre áll a homokos strandtól, amitől csak a "passeggiata", vagyis az esténként nagy, olaszos élettől nyüzsgő sétány választja el.

Az Apollo Viareggio magyar szálloda egy szinte teljesen olasz környezetben. A kisváros a környező nagyvárosok (Milano, Parma, Firenze) tehetősebb lakósainak a nyaralóhelye, aminek előnye, hogy a szolgáltatók (strandok, vendéglők) nem gyors profitra, hanem egy évtizedekig visszajáró kuncsaftra, vendégkörre építenek. A családias szálloda vendégei közös vacsorán ismerkedhetnek meg nemcsak egymással, hanem a toszkán konyhával és az itáliai borokkal is.  

Fedezzék fel a gyönyörű toszkán városokat; Pisa, Lucca, Firenze könnyen vonattal, busszal elérhetők! Látogassanak a meseszép Cinqueterrére! Tapasztalják meg Önök is, miért Viareggio az olaszok egyik legkedvesebb nyaralòhelye.

Májusban már kellemes az idő, tökéletes kirándulásra, napozásra, nagy tengerparti sétákra. Foglalja le pihenését 2018. május 04-11. időszakra előszezoni árakon!Ára: 8 900 Ft/fő/éj*
Az ár tartalmazza az adókat, ágyneműt és huzatot, törölközőket, víz­ és áram fogyasztást valamint a bőséges büféreggelit.

Tengerre néző szobában: 12 900 Ft/fő/éj*


*Minimum 7 éjszakára foglalható!

 

További információkért, kérjük látogasson el weboldalunkra!


 

 

Utazzon a Ryanair járatával Toszkánába! Budapest-Pisa 24 400 Ft/fő (oda-vissza)
Részletek a Ryanair weboldalán!

 

Az ajánlat további részleteiért kérjük, látogasson el honlapunkra!

Kérdése van? Visszahívjuk!×