36 000 Ft-tól/apartman - Kishosszúrét Vendégház gyönyörű panorámával várja vendégeit.
Érvényes: 2022.09.18 - 2022.12.31
Kishosszúrét Vendégház
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása


A kultúra fővárosától, Pécstől 20-km-re, a Zengő hegy panorámájával, az ezeréves Pécsváradon, egy csodaszép tanyán található a Kishosszúrét Vendégház. 


A vendégházunk egy 30 hektáros, saját tóval rendelkező, különleges juhfajták tenyésztésével foglalkozó birtokon található. A halas tavon kizárólag a vendégházunk lakói csábulhatnak el egy kis sporthorgászatra!
3 apartmanban: Szalma (4-6 fő), Széna (3-5 fő) és Szelence (2 fő), összesen 9+4 férőhellyel várjuk kedves vendégeinket. 

A konyháink jól felszereltek, mintha csak otthon lenne. A tágas nappalik rengeteg ablakkal, és Széna apartmanunkban egy fatüzelésű impozáns kályha adnak alkalmat egy jó beszélgetésre. Vadonatúj Szelence apartmanunk egy légterű teljesen különálló ház, fedett terasszal, hatalmas privát fürdőszoba, fából készült dézsa káddal. A wellness helység fedett teraszán fűthető fadézsa, az épületben 5 személyes jakuzzi és egy infraszauna várja, hogy kényeztethesse. 

Szalma apartman
2 szoba, 180x200 centiméteres franciaágyakkal, saját fürdőszobákkal, 4+2 személy számára. Közöttük egy közösségi tér helyezkedik el, ami konyha és nappali is egyben. Az itt található kanapé teljes értékű ággyá alakítható 2 személy részére. Innen nyílik a saját pergolával fedett terasz.

Széna apartman
Egy nagyobb szoba tartozik hozzá, 180x200 centiméteres franciaággyal és egy 90x200 centiméteres egyszemélyes ággyal, 3+2 személy számára. A nagy belmagasságú közösségi helyiségben található a konyha és a kandallós nappali. Az itt található kanapé teljes értékű ággyá alakítható 2 személy részére. A nappaliból egy erkélyajtó vezet a fedett teraszra.

Ne hagyja otthon házi kedvencét sem, állatbarát szállásként - előre egyeztetve- szívesen fogadjuk kutyáját, macskáját, egyéb kisállatát egyaránt!

További információk és áraink a honlapunkon találhatóak: www.kishosszuretvendeghaz.hu

Kérdése van? Visszahívjuk!×