Téli csodavilág – Az Eötvös10 programjai a Westend Tetőkertjén
Érvényes: 2021.12.03 - 2021.12.31
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A Westend és az Eötvös10 közösen hangolódik az ünnepekre a karácsonyi mesevilággá varázsolt Tetőteraszon. A jégkorcsolyák élének karcos hangja, a forraltbor összetéveszthetetlen ünnepi illata, és a közös, feledhetetlen élmények kerülnek főszerepbe a megadott adventi hétvégéken. A Westend hangulatos Tetőteraszán biztonságban szórakozhatunk együtt, ahol az Eötvös10 által szervezett varázslatos programokkal találkozhat az egész család. November 15-től december 31-ig a Westend jégpályája nyújt igazi téli kikapcsolódást mindenkinek.

December 3-5.:
Mentsd meg Meseország karácsonyát!
Családi nyomozós kaland a Westend Tetőkertjén

December 4., szombat:
10.00 Elfeledett mézescsók
Kovácsovics Fruzsina és zenekarának gyerekkoncertje
11.00 Holcz Gábor bűvészműsora
10.00 – 12.00 Mikulásra készülünk
Kézműves foglalkozás
10.00 – 12.00 Manóképző
Óriás szaloncukor csúzli, Mikulás fejre rakó masinéria, agancskaland, Mikulás kirakó, memóriajáték, szókereső
10.00-14.00 JátechTér retro videójáték sátor
Téli játékok

December 5., vasárnap:
10.00 Mozogj együtt Borlai Gerzsonnal!
…avagy hogyan dolgozzuk le a karácsonyi menüt?

December 11., szombat:
10.00 A hihetetlen is valóra válhat, avagy a három kívánság
A BAB Társulat Óriásbábos meseelőadása
11.00 Ma én leszek a dalszerző
Készítsd el az idei év legnagyobb slágerét Szederrel és Lócival! A koncert előtt a Mentsd meg Meseország karácsonyát! játék helyes megfejtői átvehetik ajándékaikat.
10.00-14.00 JátechTér retro videójáték sátor
Űrbéli játékok

December 18., szombat:
10.00 A BEATEAM KorcsolyaIskola jégtáncbemutatója
10.30 Méhes Csaba pantomimetűdje
11.00 Németh Luca jégtáncháza
Korcsolyádat ne hagyd otthon!
11.30 A Dancetination Táncműhely versenycsoportjának táncbemutatója
10.00-14.00 JátechTér retro videójáték sátor
Karácsonyi játékok

„Az Eötvös10 a kialakult járványhelyzetben az adventi időszakban is szeretne értékes programokat adni Terézvárosnak és Budapestnek, ezért döntöttünk a szabadtéri megjelenés mellett. Így nagy öröm, hogy a kultúra motorját a Westend tetőteraszára költöztethetjük az ünnep előtt” – fogalmazott Gálvölgyi Dorka, az Eötvös10 vezérigazgatója.
Az Eötvös10-nek szívügye mások megsegítése – idén az említett négy nap alatt a TündérPakk Alapítvány segít nekünk, hogy együtt segíthessünk. Most te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a rászoruló családoknak egy kicsit megkönnyítsük ezt a megterhelő, téli időszakot. Mivel Magyarországon többezer gyermek csak akkor jut melegételhez, amikor óvodába, iskolába jár, ezért télen különösen fontos a tartós élelmiszer gyűjtése, hogy a szünetben is megfelelő ételekhez jusson minden család! A Westend Tetőteraszán, az Eötvös10 programjai alatt megtaláljátok a TündérPakk lelkes önkénteseit, akik tartós élelmiszert és édességet várnak, amit aztán az ország minden szegletében élő nélkülöző családnak juttatnak el.
A Winter Wonderland rendezvényhelyszínére a belépés ingyenes, a jégkorcsolyapálya használata 1500 forint, amely összeg teljes egészében levásárolható a Westend közel 150, ajándékutalványt elfogadó üzletében. Terézváros lakóinak a jégpályára sem szükséges jegyet váltaniuk, amennyiben felmutatják érvényes lakcímkártyájukat. A helyszínen korcsolyakölcsönzésre is lesz lehetőség.
JátechTér retro videójáték sátor
Éld át a 80-as és 90-es évek legendás videójátékait a tél mesebirodalmában! Az Eötvös10 és a JátechTér az idei adventre különleges meglepetéssel készül a gyerekek és a régi motoros, örök fiatal geekek számára: decemberben valódi retro videójáték birodalom költözik a Westend tetőkertjére! A három adventi hétvégén három teljesen különböző téli világba csöppenhetsz a JátechTér sátrában, miközben a Super Nintendo, a Commodore 64, a Sega, a Dreamcast, az árkád- és a flippergépek legendáit pörgeted. December 4-én a videójátékos pixeltél elevenedik majd meg a varázsvilágban, december 11-én, az utolsó holdraszállás évfordulóján a NES, SNES, Sega és Commodore 64 lunáris legendái mellett itt lesz minden videójátékok öreganyja, a Space Invader mellett több árkádlegenda, és egy flippergép is, December 18-án pedig a JátechTér sátor is átadja magát az ünnepi hangulatnak: a SNES, a Sega, a Dreamcast, a C64 legemlékezetesebb karácsonyi játékait és pályáit próbálhatjátok ki, két menet között karácsonyi árkádmasinákkal és flipperekkel mutathatjátok meg, ki a legmenőbb gamer karácsony táján! Várunk sok szeretettel december 4-én, 11-én és 18-án, 10 és 14 óra között a JátechTér sátrában!

A programra a belépés ingyenes.

További részletek >

Hasonló ajánlatok
Hotel Írottkő***

Senior pihenés az Alpok lábánál Kőszegen

11 500 Ft-tól/fő/éjszaka
Hotel Írottkő***

Pünkösd Kőszegen

24 000 Ft-tól/fő/éjszaka
Cardoner Hotel és Konferenciaközpont

Tavaszi feltöltődés Dobogókőn

22 900 Ft-tól/fő/éjszaka
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×