13 500 Ft/fő - Bortúra Badacsonyban
Érvényes: 2023.11.04
Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület - Tourinform iroda
  • Magyarország, 8261 Badacsony
    Park u. 14.
  • +36 87 531 013
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A Badacsonyi borvidék Magyarország egyik legkedveltebb és legrangosabb történelmi borvidéke. Bátran mondhatjuk, hogy minden egyes érzékszervünknek gyönyörűséget okoz. Itt, a bor mellé párosul a táj szépsége, a Balaton víztükre és az ég felé magasodó tanúhegyek. A borvidéket a víz közelsége különleges adottságokkal ruházza fel, de a vulkanikus talaj és a hegyet alkotó bazalt az, ami igazán unikálissá teszi.

Gyere és kóstold meg a BADACSONY vulkáni talaján született nagy fehéreket! Ízleld meg az aromákban gazdag, szép tónusú borainkat! Tarts velünk és éld át szőlőültetvényeink csodáit! Badacsony „borközelből” programsorozatunk tavasztól késő őszig tartó időszakban számos szakvezetéses bortúrát tartogat neked. Pincéről pincére járva, borkóstolás és túrázás egyvelegét gyúrtuk össze számodra. Családi pincészeteink finomabbnál finomabb borait ismerheted meg, lenyűgöző látvány kíséretében.
A túra során három pincénél 3-3 fajta bor kóstolása közben a gazda bemutatja történetüket, a kóstolt fajtákat, mellé borkorcsolyákat, borkísérő falatkákat kínál. Az út során szakvezetőnk mesél és bemutatja a borvidék történelmét, Badacsony kialakulását, különlegességeit, legendáit és az itt élő embereket.
 

Ára: 13 500 Ft/fő

Jelentkezés és további részletek >

Kérdése van? Visszahívjuk!×