9 990 Ft-tól/fő - Gőzfelhős adventi kirándulás Egerbe
Érvényes: 2020.12.05
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása


Agria Advent Expressz - Gőzfelhős adventi kirándulás Egerbe a Mikulás segítőivel 2020. december 5-én!


Retró karácsonyi hangulat... és gőzfelhős adventi kirándulás Egerbe!

Az egri adventi programsorozat kitűnő választás az ünnepi készülődésre. Valódi családi kikapcsolódás és feltöltődés karácsony előtt. Nosztalgiavonatunkat a 424 009-es gőzmozdony húzza, melynek felújítása idén fejeződött be és a muzeális fapados vagy párnás kocsikban igazi „retró karácsony” hangulatban utazhatunk.

A karácsonyi vásár forgataga igazi egri gasztro-örömökkel, erre az alkalomra készült kínálattal, ünnepi menüajánlatokkal, kiváló borokkal és forralt bor különlegességekkel csábítja az idelátogatókat.

Valódi családi kikapcsolódás és feltöltődés karácsony előtt. Nosztalgiavonatunkat a 424 009-es gőzmozdony húzza, melynek felújítása idén fejeződött be és a muzeális fapados vagy párnás kocsikban igazi nosztalgia hangulatban utazhatunk. 

A csodás barokk belváros méltó díszletei közt hamisítatlan adventi hangulat, káprázatos díszkivilágítás, különleges látványelemek,ba forralt borok és a kürtőskalács fahéj illata vár.

A legendás Dobó tér, a Gárdonyi tér és a Végvári vitézek tere impozáns ünnepi fényruhába öltözik, amit a vár díszkivilágítása tesz utánozhatatlanná. A karácsonyi vásár forgataga igazi egri gasztro – örömökkel, erre az alkalomra készült kínálattal, ünnepi menüajánlatokkal, kiváló borokkal és forralt bor különlegességekkel csábítják az idelátogatókat. Heves megye fővárosa azonban nem csak a borokról és a hősies várvédőkről szól. Tudta Ön, hogy van a városban egy Marcipánia nevű hely, ahol Kopcsik Lajos cukrászmester alkotásait tekinthetjük meg? A tárlaton a 120 tárgyból álló kiállítás összes tagja cukormasszából és marcipánból készült. A kiállításban egyebek közt helyet kapnak helyi épületeknek a cukorból elkészített modelljei (például a minaretnek), és híres mesefigurák is életre kelnek.

Jegyértékesítés

Személyesen:   a MÁV Nosztalgia Kft. Értékesítési irodájában, Budapest-Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett.
E-mail:             jegyiroda@mavnosztalgia.hu
Telefon:            + 36 1 269 - 5242

Nyitva tartás:    

Hétfő: 11:00 - 19:00
Kedd, szerda, csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:30 
Szombat, vasárnap: zárva

További információ, jegyvásárlás

 

HungaryCard kártyával kedvezményesen vehet részt az Adventi utazáson.

 

Kedvezményét, melynek mértéke 25%  2 fő részére - személyes jegyvásárláskor kérjük,a kinyomtatott E-szelvényt és a HungaryCard plasztik kártyát mutassa fel kollégának, aki jóváírja a kártyán a kedvezményt. 

A Hungary Card kedvezmény kizárólag a vonatjegyre vehető igénybe Economy Club és fapados osztályon, fakultatív  programokra, egyéb  díjakra nem érvényesíthetők. Más kedvezménnyel nem összevonható és a szabad helyek függvényében érvényes.

A 64428 kuponkód segítségével 10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül.   

 RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>        
  

 

 

Hungary Card

Eger és környéke Hungary Carddal

172 060 Ft-tól/2 fő/3 éjszaka
Hungary Card

Tematikus séták a budai Várnegyedben!

2 500 Ft-tól/fő
Hungary Card

Kirándulás Krisna-völgybe

1 690 Ft-tól/fő
Hungary Card

Edelényi kastélysziget

1 250 Ft-tól/fő
Hungary Card

Az élményhez HAJÓ visz!

1 500 Ft-tól/fő
Hungary Card

Ökoturisztikai élmények Tamásiban

1 250 Ft-tól/fő
további ajánlatok a szolgáltatótól
Kérdése van? Visszahívjuk!×