1 490 Ft - Cirkuszélmény a nappalidban - élő közvetítések a Fővárosi Nagycirkuszból
Érvényes: 2020.10.03, 2020.10.10, 2020.10.17, 2020.10.24, 2020.10.31
Fővárosi Nagycirkusz
  • Magyarország, 1146 Budapest
    Állatkerti körút 12/a
  • +36 1 343 8300
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása
Házhoz megy a cirkuszélmény – ősztől új digitális tartalmat kínál a Fővárosi Nagycirkusz.

Októbertől élőben nézhetik a világhírű artisták különleges produkcióit azok is, akik személyesen nem tudnak eljutni a nézőtérre.
A Fővárosi Nagycirkusz mindent megtesz annak érdekében, hogy a koronavírus miatt bevezetett korlátozások alatt továbbra is a lehető legszínvonalasabb kulturális élményben legyen része a nézőknek. Nem kell aggódnia azoknak sem, akiknek személyesen nincs lehetősége ellátogatni a Városligetbe, hiszen októbertől már otthonában is élvezheti a közönség a lélegzetelállító produkciókkal teli cirkuszi előadásokat. Szombat délutánonként már a monitorok előtt is élőben követhetik a világhírű artisták műsorát.

A december végéig látható Tündértánc – Nővarázs a klasszikus cirkusz határait kitágító, egyedi hangulatú előadás. Hogyan lehet közös pontokat találni a cirkusz- és a képzőművészet között? Mi a közös egy festményben és egy cirkuszi számban? Tud-e annyira maradandó lenni egy cirkuszi szám felejthetetlen pillanata, mint egy márványszobor? Le tud-e lépni a festővászonról egy alak, hogy aztán a manézsban életre keljen? Többek között ezekre a kérdésekre is keresi a választ az előadás a cirkuszművészet varázslatos eszközeinek segítségével.

A közvetítések mellett a Fővárosi Nagycirkusz természetesen továbbra is fogadja a látogatókat a Városligetben. A nézők védelmében önkorlátozó intézkedések kerültek bevezetésre. A cirkuszban kötelező a maszk viselése, melyet kedvező áron akár a jegypénztárban is megvásárolhatnak az érdeklődők. A cirkusz nézőterén minden második sorban foglalhatnak csak helyet a látogatók, és az azonos sorban ülő társaságok között is szabad helyeket tartanak fenn, hiszen a cirkusz kiemelten fontosnak tartja, hogy megelőző rendelkezésekkel, felelős magatartással szavatolja a közönség biztonságát.
 
Vetítések időpontja:
okt.03. 15:00 Fővárosi NagycirkuszTündértánc - Nővarázs
 
okt.10. 15:00 Fővárosi NagycirkuszTündértánc - Nővarázs
 
okt.17. 15:00 Fővárosi NagycirkuszTündértánc - Nővarázs
 
okt.24 15:00 Fővárosi NagycirkuszTündértánc - Nővarázs
 
okt.31. 15:00 Fővárosi NagycirkuszTündértánc - Nővarázs
 
 

Hasonló ajánlatok
Hotel Írottkő***

Pünkösd Kőszegen

24 000 Ft-tól/fő/éjszaka
Cardoner Hotel és Konferenciaközpont

Tavaszi feltöltődés Dobogókőn

22 900 Ft-tól/fő/éjszaka
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Idén nyáron irány Korfu!

1 565 800 EUR/2 fő/7 éj
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×