2 000 Ft/fő - Elvarázsolt Kert Szimpózium és Vásár
Érvényes: 2020.05.16
ELTE Füvészkert
  • Magyarország, 1083 Budapest
    Illés u. 25.
  • +361 210 1074
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Meghívunk titeket egy páratlan eseményre, gyönyörű környezetben. Talán a legizgalmasabb program egész tavasszal, ha Természet kedvelő vagy, törekszel az egyszerű, fenntartható életmódra, és nyitott vagy megismerni a növények világát mélyebb szinten.

Az Elvarázsolt Kert Szimpózium és Vásár nem csak nagyszerű árusok találkozása, hanem egy egész nap interaktív workshopokkal, hasznos előadásokkal, közösségi és gyerekprogramokkal.

Ezen a napon, a növények vannak a középpontban és megvizsgáljuk őket minden aspektusból, haszon és dísznövényként, fizikai szinten, szellemi, spirituális és kreatív vonatkozásban egyaránt.

Témák amivel foglalkozunk:
gyógynövények alkalmazása, gyűjtése, és felhasználása különböző módokon, fűszernövények, növények az Ájurvédában, növények mint a főzés alapköve, vadon élő növények felhasználása a konyhában és gyógyászatban, termesztés, biogazdálkodás, fenntarthatóság, tudatos tájépítés és kertészkedés, természet tisztelet és gyógyítás, méhészet, növények a néphagyományban, festőnövények, divat és stílus a növények felhasználásával akár festésre vagy mint textil alapanyag, ékszerek, dekor elemek és használati tárgyak készítése növények felhasználásával, lakberendezés, szobanövények és környezet javító növények, natúr kencék, parfümök, közérzet javító termékek, aromaterápia, Bach virág terápia, füstölés és tértisztítás, növények szerepe fizikai, lelki és szellemi szinten, szertartás eszközök, növények szerepe szertartásban, jövendölésre, mágiában, tanító növények, növényszellemek, etnobotanikai növények, gombák/ gyógy-gombák

Ha szeretnél jelentkezni az eseményre, mint előadó vagy árus, akkor várjuk üzenetedet egy rövid bemutatkozással az elvarazsoltkert@gmail.com címre. Nagyon izgatottan várjuk, hogy a látszólag szerteágazó területekről származó emberek, mégis találkozzanak egy térben, mert valami összeköti őket. Nagyon fontos hogy ismerjük egymást és támogassuk egymás tevékenységét, mert ezzel járulunk hozzá a fenntarthatósághoz és szeretethez.

Támogasd Te is munkánkat és inspirálódj!

Belépő: 2.500 Ft
Elővételes/kedvezményes jegy: 2.000 Ft
A belépés 13 év alatt ingyenes.

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×