8 000 Ft/fő/éj - A hely, ahova a kutyák is nyaralni járnak
Érvényes: 2020.01.01 - 2020.12.31
Kutyásfogadó Bárándpuszta
  • Magyarország, 8742 Esztergályhorváti-Bárándpuszta 1.
  • 06 83 352 078
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

 

Zala megyében, a Kis-Balatontól 2 km-re, meseszép környezetben található, egész évben üzemelő fogadónk, ahova kifejezetten kutyával érkező vendégeket várunk: legyen a négylábú nagytestű, kicsi, közepes, egyke vagy falkában érkező.

A lényeg: BELÉPÉS CSAK KUTYÁVAL!

Üdvözöljük Magyarország talán egyetlen olyan vendégváró fogadójában, ahova csak kutyával érkező vendégeket várunk. Legyen az négylábú nagytestű, kicsi, közepes, egyke vagy falkában érkező.

Az egész évben nyitva tartó és üzemelő fogadónk meseszép környezetben, Zala megyében a Kis-Balatontól 2 km-re található, nyugodt, csendes környezetben. A fogadó bekerített 4000 m2-es területen helyezkedik el, ahol mind kétlábú, mind négylábú vendégeink megtalálják a pihenési, kikapcsolódási lehetőségeket. Kétlábú vendégeink rendelkezésére áll térítésmentesen a teniszpálya, medence és a szalonnasütő hely melyhez tűzifát biztosítunk.

Négylábú vendégeink szabadon fedezhetik fel a területet, mely számos lehetőséget biztosít szaglászásra, szaladgálásra, gazdával közös játékra.

Reméljük hamarosan személyesen is megtekintik fogadónkat, hiszen ez az „A hely ahova a kutyák is nyaralni járnak!”

-A fogadó közelében található tavakban (Aracsai tó, Zalacsányi tó, Hévíz patak), és a Kis-Balatonban a horgászok hódolhatnak szenvedélyüknek

- Kellemes kikapcsolódást nyújt kirándulni a környező erdőkben, illetve a Kis-Balaton térségében, ahol Európa egyik leggazdagabb állatvilágát tekinthetik meg az érdeklődők.

- Gyógyvízre vágyók 10-15 km-es körzetben igénybe vehetik Hévíz, Kehidakustyány, Zalakaros világhírű gyógyfürdőit, élményfürdőit.

 

Vendégeink számára a fogadóban 5 szoba áll rendelkezésre: 3 db három ágyas 2 db négyágyas. Minden szobához saját, külön bejáratú zuhanyzó és mosdó tartozik. A szobákban van TV. Egyszerre maximum 16 fő  elszállásolására van lehetőség.  A kutyák a szobát térítésmentesen használhatják és számuk nincs korlátozva.

A szobák ára tartalmazza a reggelit. Igény esetén fél- vagy teljes panziós ellátás is kérhető, akár kutyák számára is.

 

További információ>>>

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×