1 000 Ft/fő - Olvasunk és beszélgetünk POP#1 Juhász Annával
Érvényes: 2020.02.25
Petőfi Irodalmi Múzeum
  • Magyarország, 1053 Budapest
    Károlyi Mihály utca 16.
  • +36 1 317 3611
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Olvasunk és beszélgetünk. Ez a két fogalom bizonyára összekapcsol bennünket, és ezt tesszük az új sorozatunk középpontjába is. Mi is ez? POP, mint populáris. Szerelmes történetek, történelmi regények, a valóság megelevenedése, ifjúsági irodalom, populáris könyvek - Juhász Anna POP sorozata minderről beszámol. Olyan szerzőket mutat be, akiket olvasunk, figyelünk, akikért rajongunk. Hogy lesz valaki író egy sor elutasítás után? Mennyire nehéz a megélt pokoli történeteket írásban visszaadni? Miért rejtőzködik hazánk egyik legnépszerűbb szerzője? Hogyan és mivel kell tinik tízezreit megszólítani és meghódítani az olvasás számára? Mit jelent a siker, az eladott példányszámok? Mi lehet egy népszerű kötet hátterében? Hogy dolgozik a szerző, milyen napirendje van, mi alakítja alkotói világát? Hogy születik meg egy-egy irodalmi alak, akinek történetét köteteken keresztül nyomon követjük?

Havonta egyszer a Petőfi Irodalmi Múzeum Dísztermében találkozunk szerzőkkel, irodalmi hősökkel, detektívekkel, szerelmesekkel, kalandokkal, tragédiákkal és beteljesüléssel - mindazzal, ami a könyvekben van, amit a könyvektől kapunk. Az olvasás mindenkié - ebben hiszünk. És abban, hogy jó megosztani az olvasás élményét egymással. Tartsatok velünk, ez egy offline közösség!

Juhász Anna irodalmár, olvasás- és irodalomnépszerűsítő aktivista. A (Hadik) Irodalmi Szalon, a New York Művész Páholy, a Várkert Irodalom alapítója, dolgozik könyvkiadókkal, olvasóklubja van a Marie Claire-en, irodalmi vlogja a Librivel közösen Kortársaság néven. Tíz éve szervez irodalmi rendezvényeket az országban, a fővárosban hetente ezren is látogatják ezeket. Jelszava: az irodalom világnézet!

Helyszín: Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM), Budapest

Időpont: 2020. február 25. 19:00

Jegyár: 1000 Ft/fő

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×