32 800 Ft-tól/csomag - Pihentető téli napok Kiskunmajsán
Érvényes: 2020.01.02 - 2020.02.28
Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping
  • Magyarország, 6120 Kiskunmajsa
    Kőkút 26.
  • + 36 77 481 855
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

 

Téli wellness csomagok rendkívüli kedvezménnyel Kiskunmajsán, a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőben. Elhelyezés motelszobákban önellátással. Minden csomagajánlatunk tartalmazza a belépőt minden napra a termálfürdőbe, valamint különböző wellness kezeléseket. 

 

Motelszobáink

Motelünk a kempinggel azonos, 5 hektáros parkosított területen fekszik Kiskunmajsa belvárosától mintegy 3 kilométerre, a fürdő tőszomszédságában.

Motelünkben egy-, két- és háromágyas szobák találhatók, amelyek közül az egy- és kétágyas szobákba egy-egy pótágy behelyezésére is lehetőség van, így egyidejűleg összesen 128 főt tudunk motelszobáinkban elszállásolni. Motelünkben négy blokkba rendezve 24 felújított és 20 nosztalgikus hangulatú szoba várja a vendégeket. A szobák a motel kategória sajátosságaiból fakadóan mind külön, a szabadból nyíló bejárattal rendelkeznek és minden szoba előtt parkolási lehetőség is kialakításra került. Ez egészül ki még egy kis terasszal, amelyen kellemesen elüldögélhetnek vendégeink a napfényes napokon. 

 

Gyógyfürdő

Gyógyfürdőnk 30 éves múltra tekint vissza. Az 1960-as években meginduló szénhidrogén-bányászat "melléktermékeként" felszínre törő 72 °C-os nátriumhidrogén-karbonátos termálvíz hasznosítása 1984-ben kezdődött meg.

A kezdeti szabadtéri medencék mellett a későbbiekben kapott helyet impozáns faszerkezetű csarnokunk, melyben egy 36, és egy 38 °C-os gyógymedence, valamint egy 25 méteres feszített víztükrű gyógyúszómedence, finn szauna, aroma szauna, gőzfürdő

 

VÉLEMÉNYEK

Kiváló hely!!!!
Minden adott a gondtalan pihenésre! Nagyon jó a víz! Sok élmény! Tisztaság! A gyógyászati rész is kiváló, jók a masszőrök!
 
Termálfürdő családi extrákkal.
Télen-nyáron csodálatos élmény! Gyógyhatású 38 fokos víz; hullámfürdő; csúszdák; finom ételek; óriási zöld terület. A személyzet nagyon kedves, segítőkész.
 


Válasszon a Jonathermál téli wellness ajánlatai közül. Pihenjen Kiskunmajsán a Jonathermál motelszobáiban!

 

A csomagok 2020. január 2. és 2020. február 28. között vehetők igénybe!

Kérdése van? Visszahívjuk!×