7 200 Ft-tól/db - Hungary Card, az élménykártya - Kedvezmény- és ötletadó rendszer
Érvényes: 2020.01.01 - 2021.01.31
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Fedezze fel Magyarország számtalan látnivalóját, természeti és kulturális értékeit!

A megtakarítás élménye egy éven át! 
      

A kártya több mint egy éven át számtalan kedvezményt nyújt vasúti, buszos, hajós, autós utazásnál, múzeumokban, fürdőkben, színházakban, cirkuszban, kalandparkokban, valamint szálláshelyeken és éttermekben, közel 700 szolgáltatónál. 

Válassza a kártya bármely típusát, a Basic, vagy Plus csomagot, kedvezményes utazási lehetőségek, múzeumi, színházi, állatkerti, cirkusz, és fürdő belépők, és sok más szabadidős tevékenység várja az országban.  A kártya nem névre szóló, így barátok, ismerősök is élvezhetik annak előnyeit 2021. január 31-ig.

A kedvezmények egy része a kártya érvényességi idején belül korlátlanul igénybe vehetők, ehhez elegendő a kártya felmutatása. Ilyenek például a vendéglátóhelyek, szálláshelyek, sok fürdő és múzeum. A korlátozott alkalommal igénybe vehető kedvezmények egyik részéhez papír szelvényfüzet szükséges, másik részük pedig elektronikusan a kártya regisztrációja után érvényesíthető.

A kedvezményeket három módon kaphatják meg:

- Kártya felmutatásával sok száz elfogadóhelyen,
- Közlekedési kedvezmények a szelvényfüzetben
- További vonzó kínálat az internetről letöltött és  kinyomtatott  „e-szelvények”  segítségével

Egyedülálló lehetőséget biztosít a tulajdonosának:

- Nem névre szóló 
- Jelentős összeg takarítható meg
- Több, mint ezer elfogadóhely
- Több, mint 10 éve működik

Egy kis ízelítő a kártyacsomagok tartalmából:

Hungary Card Basic:

Az ára már az első használatnál megtérülhet, tartalmazza az összes felmutatós kedvezményt (10-50% szálláshelyek, éttermek, strandok, kalandparkok, fitness termek, színházak, múzeumok, fesztiválok, stb.) és számos elektronikus kedvezmény tartozik hozzá, pl. fél árú belépők a Zsolnay-Negyedbe, a Gödöllői Királyi Kastélyba, a Pesti Magyar Színházba, az Újszínházba, a Bethlen Téri Színházba, a Fővárosi Állatkertbe, a szegedi Napfényfürdő Aquapolisba, 20-50% dunai hajózásnál, 40% a Fővárosi Nagycirkuszba, 50% a Művészetek Völgye Fesztiválra, stb.

Hungary Card Plus:

Magában foglalja a Basic csomag összes kedvezményét, valamint további nagymértékű kedvezményeket ad. Pl.: 50% vasúti menetjegyre, 50% helyközi Volán autóbuszjáratokon, ingyenes helyi közlekedés vidéki nagyvárosokban, ingyenes AUTÓKLUB tagság, 50% kedvezmény a 10 napos D1 autópálya matrica árából, ingyenes múzeumbérlet Eger, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szentendre, Pécs, Zalaegerszeg számos múzeumába, 50% az Aquaworldbe, 50% Cserkeszőlő, Hévíz, Sárvár, illetve a budapesti gyógyfürdőkbe, 50% balatoni hajózásnál, ingyenes belépő az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba és még sok más!
Ezek listája megtalálható a kártyához adott Partnerkatalógusban, a neten, ill. az okostelefonos applikációban, ahol a tartózkodási helyünkhöz közeli kedvezményadók és a hozzájuk vezető út is (Waze) megjelenik. A kártyatulajdonosoknak küldött heti hírlevelek ötletadó itinerként szolgálhatnak és sokszor kínálunk fel a partnereinktől kapott ingyenes színház, múzeum és egyéb belépési lehetőségeket is.
Így a kártya ára a tudatos turista számára egy okosan összeállított hétvégi programon is bőven megtérül (ld. a fotóknál megtakarítási tippeket)

2020. évi kártyaárak:

Hungary Card Basic:    8 000 Ft /db      Kedvezményes ár:   7 200 Ft/db                                   
Plus csomag:              14 000 Ft /db      Kedvezményes ár: 12.600 Ft/db
Díszdoboz:                     500 Ft /db
Díszdoboz egyedi grafikával: példányszámfüggő ár
A kiszállítás ingyenes.

A kártya érvényessége: 2021. január 31.

 

HungaryCard partner katalógus 2020

                

 

További információ a www.hungarycard.hu oldalon.

A 64428 kuponkód segítségével  

10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. 

 

RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>     

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×