581 EUR/fő/5 éj - Sí és wellness Nassfelden
Érvényes: 2020.01.29 - 2020.02.03
Menta Travel
  • Magyarország, 1139 Budapest
    Teve utca 1/D. SHOP 1
  • +36 20 804 6835
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A 4 csillagos, modern alpesi stílusban berendezett Falkensteiner Hotel Sonnenalpe közvetlenül a Nassfeldi sípályán található, a sífelvonók mellett 1.500 m-es magasságban. A helyszínen ingyenes a parkolás, valamint felár ellenében garázs is rendelkezésre áll. A szálláshely közvetlen közelében síiskolák, sportboltok, téli túraútvonalak, valamint sífutópályák találhatók.

A hotelben összesen 147 szoba és lakosztály található. Igazi családi sí- és wellness paradicsom, családbarát szolgáltatásokkal, 1.700 m²-es wellness oázissal, külső-belső medencékkel, szaunákkal, spa részleggel, hammam fürdővel, gőzfürdőkkel, gyermekbarát wellness részleggel és egyedülálló kulináris élményeket nyújtó ellátással. A modern, alpesi stílusban berendezett szobák saját fürdőszobával, kábel-TV-vel, valamint erkéllyel rendelkeznek. Gyermek felügyelet a szálloda Falky Land gyerkőc részlegében heti 5 napon át, napi 8 órában áll a kisgyerekes (3-12 éves korig) vendégek rendelkezésére. A szálloda egész területén ingyenes az internet használat.
Ellátás
A szállás ára teljes ellátást tartalmaz bőséges svédasztalos reggelivel, könnyű ebéddel („délutáni snackkel“), menüválasztásos vacsorával, gyermekbüfével (a gyermekeknek ingyenes üdítő italok a Falkylandban). A szálloda konyhája a karintiai különlegességekből, az osztrák finomságokból, valamint a klasszikus olasz ételekből merít, és nemzetközi ínyencségekkel kombinálja azokat.
Wellness
A szállodában mintegy 1700 m²-es wellnessrészleg várja a vendégeit. A bel- és kültéri medencék mellett különböző szaunákkal (bioszauna, gőzfürdő, finn panoráma-szauna jégkúttal), relaxációs szobával, óriási beltéri vízicsúszdával, és terasszal rendelkező wellnessrészleg is szolgálja a kellemes kikapcsolódást. A vendégek a teljes Aquapura SPA wellness- és fitness oázis minden részét korlátlanul igénybe vehetik. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: fürdő- és szépségápolási kezelések, pakolások, manikűr, pedikűr és különböző masszázsok.
 
Időpont: 2020.01.29-02.03. (5 éj)
Ellátás: teljes panziós

Árak:
1+1 vs 2: 1162 EUR/család
2+1: 1462 EUR/család
2+2: 1803 EUR/család
2+3: 2209 EUR/család

------------------------------------------------
Távolságok:
Budapesttől: 560 km
Távolság a sípályáktól: 10 m ( pályaszállás )
 
További információk: adrienn@mentatravel.hu

Kérdése van? Visszahívjuk!×