Nyárbúcsúztató pizza workshop gyerekeknek Szentendrén
Érvényes: 2019.08.23
Panificio il Basilico
  • Magyarország, 1061 Budapest
    Király utca 8-10.
  • +36 30 944 8730
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Nem lehet túl hamar elkezdeni a gyerekekkel a közös sütés-főzést! Ezt a pizzakészítést pedig garantáltan imádni fogják, s nem mellesleg akár a szülők is elleshetnek néhány trükköt a mestertől. Az ínycsiklandó eredményt pedig természetesen el is fogyaszthatják a kis szakácsok. 

Elérkezett a nyár vége, lassan könyveket kell csomagolni és ébresztőórára kelni, de előtte még összejövünk egy nyárbúcsúztató pizzázásra a kedvenc pizza mesteretekkel, Szabival! A vékony tésztájú, illatozó pizzák ezúttal is a szépséges nápolyi fatüzelésű kemencében sülnek majd, az általad választott feltétekkel. Különleges pedig attól lesz, hogy te készíted!

A sikered garantált, mert a számos pizza versenyt megjárt, az olasz konyháért rajongó, Szabadfi Szabolcs, azaz Szabi A Pék lesz a segítségedre a nyújtástól, a feltétezésen át, egészen a sütésig. Nyugi, az elfogyasztása egyedül a te feladatod lesz!

Várunk szeretettel, de ne felejtsd el magaddal hozni a családodat. Ők se maradjanak ki a jóból! 

A workshopra 7-14 év közötti gyerekeket várunk. Óránkénti turnusokban lehet jelentkezni, 14-20 óráig az alábbi címen: szabiapek@gmail.com a résztvevők nevének elküldésével.

Részvételi díj: egy isteni pizza ára, azaz 3900 forint

Időpont: 2019. augusztus 23. péntek 14:00-21:00

További információ>>

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×