17 663 Ft/fő/éj - Minivakáció a környezetbarát Hotel Pagonyban I SZÉP kártyával is!
Érvényes: 2022.01.03 - 2022.12.21
Hotel Pagony**** Wellness & Conference
 • Magyarország, 4400 Nyíregyháza
  Újmajori út 14-18.
 • +36 42 501 210
 • email
 • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Pihenjen a Hotel Pagonyban, mely Nyíregyháza közvetlen szomszédságában, a 4-es főút mellett, jól megközelíthető helyen, mégis tökéletesen nyugodt környezetben, az 55 hektáros Pagony Rekreációs és Szabadidőparkban fekszik. Töltődjön fel a wellness részlegben vagy szabadtéri sportok művelése, kerékpározás, lovaglás által! A csomag belépőket is tartalmaz a Nyíregyházi Állatparkba és az Aquarius Élményfürdőbe! Gyerekes családok számára különösen ajánljuk.


Cégünk különösen nagy gondot fordít a környezetvédelemre, ezért már a szálloda tervezésénél is meghatározó volt a környezettudatosságra való törekvésünk. Szerettük volna, ha az épület természetesen nőne ki abból a környezetből, ahová terveztük, alkosson azzal szerves egységet mind a felhasznált anyagok (kő, fa, bontott tégla) mind az épület mérete, alakja, gondolatisága szempontjából. Fontos volt számunkra, hogy az építkezésnél környezetbarát anyagokat használjunk, s az épületgépészeti technikák ne terheljék negatívan a környezetet, melyet 2001-től folyamatosan gondozunk, s újratelepítéssel összhangban tartjuk a Park ökológiai értékeit.

Célunk, hogy ebben a gyönyörű környezetben megvalósulhasson egy egészségtudatos, természetközeli életmód mind a passzív, mind az aktív wellness és rekreáció résztvevői számára. Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy minél több embert, -időset és fiatalt, egészségest és fogyatékkal élőt- ösztönözzünk a mozgás örömének megismertetésére, s egyben minden embert egészségesebb életmódra biztassunk.


 A "Minivakáció" csomagajánlat tartalma:

 • Elhelyezés a választott szobatípusban
 • Wellness részleg korlátlan használata (élménymedence, gyermekmedence, pezsgőfürdő, szauna, gőzkabin, élményzuhany, fittnes gépek, szauna törölköző és nyugágy használat)
 • Belépő a Nyíregyházi Állatparkba 
 • Belépő az Aquarius Élményfürdőbe
 • A csomagár a reggelit tartalmazza, ebéd és vacsora az étterem a'la carte étlapjáról tetszés szerint választható, melynek árából szállóvendégeinket 10% kedvezmény illeti meg.
 • Egyéb szolgáltatások: szolárium, masszázs, focipálya, teniszpálya, lengőteke, streetballpálya, kerékpárkölcsönzés, lovaglás, szabadtéri tűzrakó hely.
 • ÁFA

Érvényes: 2022.01.03. - 2022.12.31.
Minimum foglalható: 2 éjszaka

Árak: 17 663 Ft-tól/fő/éj

 

További információ és foglalás >

Hotel Pagony**** Wellness & Conference

Természetes felüdülés a Hotel Pagonyban

17 300 Ft-tól/fő/éjszaka
Hotel Pagony**** Wellness & Conference

Legkedvezőbb wellness hétvége a Pagonyban

16 300 Ft-tól/fő/éjszaka
Kérdése van? Visszahívjuk!×