22 450 Ft/fő/éj - Tündéri üdülés az ország legtisztább levegőjű falujában
Érvényes: 2019.08.12 - 2019.08.25
Tündérkert Hotel
  • Magyarország, 3325 Noszvaj
    Dobó István utca 10.
  • +36 36 563 303
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Bükk, napsütés, természet: töltsék a vakációt a Tündérkert Hotelben! A természetkedvelő gyerekek és felnőttek kedvence ez a festői dombokkal körülvett "tündéri szálloda", mely Eger közelében, az ország legtisztább levegőjű falujában, Noszvajon található, a Bükk hegység déli kapujában. Kóstoljon helyi különlegességeket, borokat, kényeztesse magát a fürdőházban! Érdemes megtekinteni a közelben lévő 300 éves barokk kastélyt és az arborétumot. A gyerekeket játszóház, kreatív sarok, gyerek kerékpár kölcsönzés, Meseút, kisállatsimogató, szabadtéri játékok várják - és még sok egyéb! 


 A szállodáról

Hotelünk egy 9,5 hektár területű angolpark szomszédságában található, a környéken számos túraútvonal és helyi nevezetesség elérhető. ECO, Eco Kid és Eco Family szobáinkban letisztult design, egyedileg gyártott textíliák, erdei, természetes hangulat várják. Extra kényelmes matracok, pihe-puha ágynemű, és elsötétíthető szobák gondoskodnak a kellemes alvásról. A szobákhoz wifi, TV, telefon tartozik. A fürdőszobákban zuhanyzó, hajszárító, törölköző található.A legkisebbeknek babaágy, fürdetődézsa igényelhető a recepción, illetve pelenkázó asztal is elérhető a szálloda területén. Az Eco Family szobákban található emeletes ágyaink pedig a kis és nagy tesók kedvencei, különösen a függönnyel elszeparálható „kuckó” miatt. Hozzánk elég csak a srácokat hozni. Minden másról mi gondoskodunk!

Fürdőházunkban 7x7 méteres medence, szauna, infraszauna kényezteti a felnőtteket, a szabadidő lélekemelő eltöltését és a feltöltődést támogatva.

Napközben, a szállodában található Ambrózia Bisztró enyhíti a vendégek éhségét. A klasszikus kávéházi kínálatban a sütemények mellett, ízletes melegszendvicsek, falatkák is készülnek. A bisztró kínálat nem része a félpanziós ellátásnak, ezért önköltséges. Szállodánkban, ebédidőben kizárólag a bisztró kínálatából lehet választani.Az étkezések sora a vacsorával koronázható meg: a svédasztalos vacsora szintén része a csomagokban található félpanziónak. A vacsora italfogyasztást nem tartalmaz, itallapról lehet rendelni igény esetén. Szállodánkban biztosított a laktóz- és gluténmentes étkezés; a speciális igényeket, a szállodai érkezés előtt 1 héttel kérjük leadni. Szállodánkban időszakosan vásárolhatóak is helyi különlegességek, noszvaji lekvárok, borok. Az aktuális lehetőségekről érdeklődjenek recepciós kollégáinknál! 


A "Noszvaji Vakáció Csomag" tartalma:

  • kényelmes vintage szobák a pihentető alvásért,
  • bőséges reggeli: klasszikus hideg és meleg ételekből és helyi specialitásokból (valamint a legkisebbek kedvencei: HIPP bébiételek, tejpépek, bébiitalok és tejbegríz is),
  • svédasztalos vacsora noszvaji ízekkel,
  • frissítő Fürdőház használat a teljes tartózkodás ideje alatt.

Érvényessége: 2019. augusztus 12 - 25. között eltöltött foglalásokra. 

Ára: 2 felnőtt + max 2 gyermek  (0 és 10 év között)

  • 2 éjszaka: 44 900 Ft
  • 3 éjszaka: 62 900 Ft
  • 4 éjszaka: 80 900 Ft


 További információ>>

Kérdése van? Visszahívjuk!×