Egri Bikavér Ünnep
Érvényes: 2019.07.11 - 2019.07.14
Eger Város Hegyközsége
  • Magyarország, 3300 Eger
    Deák Ferenc út 51.
  • +36-36-411-943
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Idén immár 23. alkalommal rendezik meg az Egri Bikavér Ünnepet Egerben az Érsekkertben. Remek borok, kiváló ételek, jó zene várja az esemény résztvevőit. Megismerkedhetünk a város jellegzetes ízeivel, hiszen mind a borok, mind az ételek helyiek. A gasztroélmények kiegészítéséül kicsik és nagyon számára is érdekes lehet a traktorok és veterán járművek felvonulása, magyar gyártású motorkerékpár, illetve veterán autó kiállítás, hordókészítő bemutató, valamint a kisállat simogató.


Az Egri Bikavér Ünnep egy életérzés, amelyet csak a helyszínen lehet átélni és megtapasztalni. Összegyűlünk, jó zene mellett egy kiváló környezetben kóstolgatjuk remek borainkat, egyszerűen csak jól érezzük magunkat.

A gondosan összeállított Egri bikavér kiemelkedő minőségű, remek bor, amely élve a házasítás végtelen lehetőségével, ezerarcú, mégis jellegzetesen egri. Az egri fehér- és rozéborok a vörösökhöz hasonlóan, lendületes savakkal és gyümölcsös zamatokkal adják vissza a borvidéken honos fajták és a termőhely harmóniáját.

Az ide, XXIII. Egri Bikavér Ünnep (2019. július 11-14.) részletes és teljes programkínálatát június második felében közöljük itt!

 

Időpont: 2019. 07. 11. - 07. 14.

Helyszín: Eger, Érsekkert

A rendezvény látogatása ingyenes!

További információkért látogasson a rendezvény honlapjára!

Kérdése van? Visszahívjuk!×