2 600 Ft/fő - Páratlan élmények Kiskunmajsán a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőben
Érvényes: 2019.01.01 - 2019.12.31
Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping
  • Magyarország, 6120 Kiskunmajsa
    Kőkút 26.
  • + 36 77 481 855
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Hűs park, számos program, élmények és gyógymedence várja a Kiskunmajsára látogatókat! Jöjjön több napra és válasszon a változatos szálláslehetőségek közül! Érkezzen egy napra vagy akár egy egész hétre, a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőben biztosan nem fog unatkozni!

Egész évben folyamatosan működő háromgenerációs fürdő

Ez az a hely, ahol a család minden tagja felüdülhet a parkosított, sportolási lehetőségekkel is ellátott környezetben, a kül- és beltéri gyógy-, csúszdás-, hullám- és élménymedencékben.

A vendégeket gyógy- frissítő- és aromamasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, csoportos víz alatti gyógytorna, a fürdő csarnokában szauna-sziget, gőzkabin és mártózó medence várja. Minden medence- és csúszdaszolgáltatás, szauna, sókamra és jakuzzi egy fürdőbelépővel vehető igénybe, egész évben, 9-19 óráig nappali nyitva tartás mellett és 20-24 óráig az éjszakai.

A létesítmény autóval, busszal jól megközelíthető az M5-ös autópályáról Szeged felől a kisteleki- Budapest felől pedig a kiskunfélegyházi lejáró felől. A vonattal érkező vendégek kiskunfélegyházi átszállással juthatnak el a helyszínre a MÁV menetrendszerinti járataival.

Fürdőszolgáltatásainkról:

Fürdőnk egész évben nyitva tart. Termálvizes és gyógymedencéink zömében a fedett csarnokban kaptak helyet, kivéve a kültéri körmedence. A csarnok hatalmas oldalablakai mellett széksorok, napozóágyak sorakoznak, lehetővé téve a napozást, pihenést.

Élménymedencénk nyitva tart a péntek és szombati éjszaki fürdőzés idején is minden évszakban. Kortól függetlenül mindenkinek felejthetetlen élményt biztosít élményelemeivel: dombcsúszda, pezsgőágyak, vizes barlang, gejzír, buzgárok, dögönyözők, masszírozók, vadvízi folyosó, pezsgőfürdő sziklacsobogó, vízgomba...

Csúszdaparkunk 2 elkülönülő medencetérrel rendelkezik. A kicsik részére egy 30-40 cm-es vízmélységgel rendelkező részben egy kis csúszda és 6 élményelem is rendelkezésre áll, a másik tében pedig a nagyobbak szórakoztatására 4 óriás csúszda található különböző hosszúságban és lejtésben.

A tenger hangulatát idéző, akár 80 cm-es hullámokat keltő hullámmedencénk 4 féle élményelemmel rendelkezik, vízmélysége 10 cm-től 220 cm-ig terjed.

Strand medencénk 0-3 méterig mélyülő természetes vízével általában június elsejétől augusztus végéig tart nyitva. Közkedvelt homokvárépítő helyszín. A plázson nádtetős napernyők adnak hűvös árnyékot és a fiatalok részére felfújható úszó aquaparki elemek adnak szórakozási lehetőséget.

20-60 cm vízmélységű gyermekpancsoló medencénk számos élmény elemmel rendelkezik: vízi sün, billenő vödör, kis csúszdák, melyek a legkisebbek örömét szolgálják.

A kicsiknek 2 db játszótér, és emellett a nyári szezonban játszóház is üzemel, ahol a gyermekek foglalkoztatására, kézügyesség fejlesztésére több játék, készségfejlesztési lehetőség kínálkozik.

A vendégeket gyógy- frissítő- és aromamasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, csoportos víz alatti gyógytorna, a fürdő csarnokában szauna-sziget, gőzkabin és mártózó medence várja.

A fentieken kívül számos wellness-, sportolási- kikapcsolódási lehetőség áll még rendelkezésre:különböző masszázsok, szaunák, szoláriumok, valamint futball pálya, röplabda pálya, óriás sakk, játszóterek, lengőteke stb.

Ezek is szélesítik az általunk nyújtott szolgáltatások sorát és teszik izgalmassá a nálunk töltött órákat, napokat.

Fontos kiemelni, hogy a fürdőben egész évben minden medence- és csúszdaszolgáltatás, szauna, sókamra és jakuzzi egy fürdőbelépővel vehető igénybe. 9-19 óráig nappali nyitva tartás mellett és minden pénteken, szombaton 20-24 óráig az éjszakai fürdőn.

Fürdőbelépő ára: 2 600 Ft /fő

 

Vegye igénybe a szálláslehetőségek egyikét:

1-2-3 ágyas motelszobák, összkomfortos faházak, apartmanok, a Mustang Ranch Panzió, illetve a fürdő mellett található, üdülőfaluban lévő üdülőházak mind-mind rendelkezésre állnak! Sőt! A sátorral, lakókocsival érkező vendégeket a mintegy 5 hektáros kemping várja, ligetes-árnyas környezetben.

Térjen be a Lópofa Csárdába, ahol csütörtök esténként a Zenélő Udvar gondoskodik a jó hangulatról!

A nálunk megszálló vendégeink kedvezményes napi fürdőbelépőt vásárolhatnak, mely

felnőtteknek:   1 600 Ft /fő, 
gyerekeknek (14 éves korig) és nyugdíjasoknak:  1 200 Ft /fő.

A szállás lehetőségekről érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

 

Tekintse meg a szolgáltatások árait és további részleteket!>

Kérdése van? Visszahívjuk!×