440 EUR-tól/fő - Foglalja le már most téli egzotikus hajóútját!
Érvényes: 2019.10.31 - 2020.01.05
7Mérföld Utazási Iroda
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Maldív-szigetek, Seychelle, Dubai, egy ázsiai vagy egy karibi tengerpart az álma? Foglalja le most a téli egzotikus hajóútját!

Annyi gyönyörűszép tengerpart van a világon, Önnek melyik tetszene a leginkább? Adunk néhány tippet, hogy megtalálja az igazit!

DUBAI: ez van a legközelebb, a pálmafák mellett sivatag, üzletközpontok, de persze sípálya és aquapark is várja az oda látogatókat. Abu Dhabiban akár Ferrari tesztvezetésre is jelentkezhet; Ománban pedig a természeti látványosságoktól áll el a szava.

Arab-öböl hajóút
Belső kabin 440 EUR/főtől
Külső kabin 600 EUR/főtől
Balkonos kabin 730 EUR/főtől


MALDÍV-SZIGETEK: Egy kicsit hosszabb repülőúttal érkezhet meg ide. Ismerje meg India látványosságait, Srí Lankát és a Maldív-szigeteket egyetlen, kéthetes hajóúttal. Indulhat Indiából vagy épp a Maldív-szigetekről, ha a hajóút után még egy kis pihenésre vágyna.

India, Maldív-szigetek, Srí Lanka
Belső kabin 800 EUR/főtől
Külső kabin 1140 EUR/főtől
Balkonos kabin 1480 EUR/főtől


MAURITIUS, SEYCHELLE: Ha nem tud választani a képeslapra illő tengerpartok közül, akkor itt a helye! A két említett sziget mellett még Reuniont és Madagaszkárt is megismerheti.

Mauritius, Seychelle
Belső kabin 830 EUR/főtől
Külső kabin 1120 EUR/főtől
Balkonos kabin 1470 EUR/főtől


KARIB-TENGER: mesés tengerpartok, napfény, maja romok, vízesések, esőerdő, színes koktélok, forró ritmusok. Mi kell még?

10 éjszakás nyugat-karib hajóút
Belső kabin 510 EUR/főtől
Külső kabin 680 EUR/főtől
Balkonos kabin 810 EUR/főtől


Az árak egyes indulási időpontokban érvényesek a szabad helyek függvényében. Tartalmazzák a hajóutat kétágyas elhelyezéssel, teljes ellátással, kikötői illetékekkel.

Külön fizetendő az eljutás költsége a hajóig, a helyszínen a borravaló, a személyes kiadások és esetleges biztosítások.

Mindegyik hajóúthoz a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél szükséges. Az amerikai induláshoz ESTA-engedély, Indiába és Ománba vízum szükséges. Utóbbit a hajótársaság intézi a hajón.


További információkért kérjük, látogasson el a 7Mérföld Utazási Iroda weboldalára!

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×