166 990 Ft/fő/7éj - Egy felejthetetlen hét a Paradicsomban, Mallorcán - all inclusive ellátással
Érvényes: 2019.10.10 - 2019.10.17
Tickair Utazási Iroda
  • Magyarország, 7800 Siklós
    Petőfi u. 26.
  • +36 70 408 4004
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Mallorca nem csak egy sziget, ami a nyaralási vágyainkat elégíti ki, hanem egy igazi valóra vált álom. Mallorca, a Baleár-szigetcsoport legnagyobb és legnépszerűbb szigete, a Földközi-tenger gyöngyszeme. Kristálytiszta türkizkék tenger, hófehér homokú öblök, festői falvak, kolostorok és lüktető éjszakai élet várja évről évre a napfény és a vízi sportok szerelmeseit. Ez az a hely, amelynek változatossága mindenkit rabul ejt, a természet szépségei mellett rendkívül gazdag kulturális emlékekben, valamint a spanyol gasztronómia különleges ízei felejthetetlenné teszik az itt töltött csodálatos nyaralás emlékeit. Megérkezve a szigetre, rögtön egy más világban érezzük magunkat, ahol megcsap a tengernek a sós illata, és a levegőben terjengő növények aromája. Klímájának köszönhetően egész évben utazható, így aki szeretné felfedezni a szigetet, ám a bulizó turistákat és tömeget viszont elkerülni, akkor az őszi, téli időszak nagyon kellemes lehet. A nyár a napozásról, a bulikról és a folyamatos pörgésről szól, ám nem csak fiataloknak tudnám ajánlani a helyet, hanem családoknak is, hiszen partjai és szálláshelyei számukra is teljesen megfelelő.

A Sol Cala Antena szálloda mintegy 60 km-re keletre fekszik a főváros palmától és a nemzetközi repülőtértől, és mintegy 600 méterre az üdülőhely központjától, ahol számos étterem, bár és üzlet található.

A hotel Calas De Mallorca városában fekszik, Földközi-tengerre kilátást nyújtó lenyűgöző sziklaszirt tetején található. A komplexum 200 méterre helyezkedik el a Cala Antena strandtól, és nem messze van egy másik strand is, a Cala Domingos. A gyerekbarát hotel medencéivel, bárjaival szórakoztató programjaival biztosítja a vendégek kellemes pihenését.

A vendégeket parkosított területen két nagyszerű kültéri medence - szabadtéri úszómedence és gyermekmedence - várja.

A helyszínen számos étterem és szabadtéri bár működik. A szálláshelyen nemzetközi svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát kínálnak látványkonyhával, valamint a medencénél bár is működik.

A Sol Cala Antena nappali és esti szórakoztató programok széles választékát kínálja, mint például élőzenés esti műsorok.

Az utazási ajánlat tartalma:

- repülőjegyet, közvetlen járattal
- minden adót és illetéket
- AJÁNDÉK - előre lefoglalt, garantáltan egymás melletti ülőhelyet
- kézitáska szállítását (40x20x25 cm)
- szállást 7 éjszakára 
- All inclusive ellátás
- ingyenes esti show-műsorok
- gyerekbarát hotel
 

Az utazás időpontja: 2019.10.10 - 2019.10.17. 

Részvételi díj: 166 990 Ft/fő/7 éjszaka 

 

További részletek megtekintése és foglalás >

Kérdése van? Visszahívjuk!×