3 990 Ft-tól/fő - Fejedelmi Csokoládé kóstoló túra
Érvényes: 2019.02.12 - 2019.12.31
Csokoládé Múzeum
  • Magyarország, 1162 Budapest
    Bekecs u.22.
  • 36 30 822 1881
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Kiváló hétvégi program az egész családnak! A túra az épület főbejáratánál, a csokoládé szökőkútnál kezdődik. Minden vendég felszúr pálcikára egy finom édességet, amit aztán a csokoládé szökőkútból bugyogó csokoládéba márt, és elfogyaszt.

A Rákóczi Lovagteremben megnézzük a Rákóczi festményeket egy újabb kóstoló társaságában.
Közös sétát teszünk csokoládék terén, ahol századfordulós csokoládéboltok kirakatait tekinthetik meg a látogatók, illetve csokoládéval kapcsolatos történeteket hallgathatnak meg, csokoládékóstolóval.
Látogatást teszünk a Rákóczi Pincébe. Századfordulós butéliák, üvegek sokasága között haladva pálinkakóstolóra kerül sor. A gyerekek és az alkoholt nem fogyasztó vendégeink csokoládét kapnak.

Saját csokoládéjukat is elkészítik a részvevők: süteményből készült tálkába csorgatnak csokoládét, azt különböző fűszerekkel (színes cukorral, kókusszal, chilivel stb.) díszíthetik. Ezt becsomagolva a túra végén hazavihetik, akár ajándékba is adhatják. Amíg a saját csokoládé megszilárdul, addig minden látogató, kezében egy csésze forrócsokoládéval beül a Filmmúzeumba, ahol a csokoládé történetét  mutatjuk be egy régebben készült film segítségével. Közben csokoládékóstolók színesítik a programot. A film után szóbeli előadást, kiegészítést hallhatnak a csokoládéról, és választ kaphatnak kérdéseikre.

A program végén megnézzük az első Stühmer Csokoládébolt berendezésének korhű másolatát, és kedvükre vásárolhatnak a Csokoládé Múzeum mintaboltjában, Európa legkedveltebb csokoládéiból.
A Csokoládé Múzeum mintaboltjában tett látogatás után a Fejedelmi Program résztvevőit a Rákóczi Lovagteremben gyertyafényes, terített asztal várja. Vendégeink teakülönlegességekből választhatnak, csokoládék és a ház specialitása, egy fenséges, meleg sütemény kerül az asztalra. Felnőtt vendégeink a desszert mellé egy desszertbort fogyasztanak, a gyerek és kiskorú vendégeink csokoládét kapnak.


Kérjük, a kezdési időpont előtt csak 5 perccel érkezzen!

A program hossza két és fél óra.

Belépők
    
Gyerekjegy
(12 éves korig): 3.990 Ft/fő
Felnőttjegy:                           4.490 Ft/fő.
Programjainkat iskolás kortól ajánljuk!
A program változtatás jogát fenntartjuk!

 

További információ a múzeum weboldalán

Kérdése van? Visszahívjuk!×