699 EUR-tól/fő/7 éj - Fedezze fel az Arab-öböl csodálatos világát!
Érvényes: 2018.12.30 - 2020.03.29
7Mérföld Utazási Iroda
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

ISMERJE MEG ÖN IS AZ ARAB-ÖBÖL MESÉKBE ILLŐ ÉS ELKÁPRÁZTAZÓ VILÁGÁT!

A Hajoutkell.hu most könnyedén elérheti az a térséget, ahol nemcsak az Ezeregyéjszakai meséi elevenednek meg, hanem valóra válik az elképzelhetetlen is!


Síelés a sivatagban, mesterséges szigetek, víz alatti éttermek és hatalmas üzletközpontok - igen, ez Dubai. Ahol ha nem akar az aranymívesek utcájában sétálni, akkor automatából is vehet aranyrudakat. Ikonikus épületekből sincs hiány: a legmagasabb épület a Burj Khalifa, talán a legismertebb luxusszálloda a világon a Burj Al Arab, de elkészült már a Dubai Frame is, ami két hatalmas, karcsú toronyépület 150 méteres magasságban összekötve, mintegy keretbe foglalva a város fejlesztéseit. Hamarosan felülhet a világ legnagyobb óriáskerekére is, ahonnan pazar kilátás nyílik majd. Bár nem kérdés, hogy itt a nemzetközi konyha minden irányzata képviselteti magát, kevésbé ismert, hogy februárban egy hónapig tart a foodfestival, ahol az egyszerűbb ételektől a fine dining specialitásokig mindent megkóstolhat.

Ha gyerekekkel utaz ne hagyja ki a Legolandot, a vizi vidámparkokat a hatalmas csúszdákkal és persze a Motiongate parkot, ami egy Hollywood-ihlette hatalmas vidámpark.

A legtöbb hajó éjszakázik is Dubaiban, de lássuk mit csinálhat még, ha hajóval indul felfedezni a térséget!

Abu Dhabi legismertebb és legnagyobb épületébe a Sheikh Zayed nagymecsetbe bárki ellátogathat, de érdemes megtekinteni a sólyom-kórházat is. Forma1 rajongóknak és gyerekekkel kihagytatlan attrakció a Ferrari World, ahol a világ leggyorsabb hullámvasútja található, Yas Islanden az egész család megtalálja a számítását hiszen homokos tengerpart és egy remek csúszdapark is van itt. A környékre príma kilátás nyílik a Jumeirah at Etihad Towers hotel 74. emeletéről. Akik nem a hotelben laknak belépővel juthatnak el ide, de az összeg levásárolható a kilátó kávézójában.

Bár a sivatag, a régi halászfaluk emléke, a beduin szokások nyomai az előző két kikötőben is fellelhető, ezeket érdemesebb inkább Fujairah emírségben megismerni. Ha Ön kalandosabb kedvű, vegyen részt egy dzsiptúrán a dűnéken, tevegeljen a sivatagban vagy lesse el a solymászok trükkjeit!

Egészen más világba csöppenhet Ománba érkezve: itt nincs az az óriási felhajtás és a legek hajhászása. Közel van a sivatag és benne a különböző sziklaalakzatok, fjordok, eldugott vízesések. De ha pihenésre vágyik, szép a tengerpartja és ha pedig nézelődne régészeti emlékei, épületei és városai is csodálatosak.

Bahreinben egyszerre látja a múlt és a jelen nyomait. Erődje az UNESCO Világörökség része, mecsete és piaca is lenyűgöző. Múzeumában az olajkutakról is tájékozódhat, míg a gyöngyhalászatnak nemcsak a múltja, hanem a jelene is megfigyelhető több helyen. Forma1 pályáján ha épp nincs rendezvény, akkor beléphet akár a controll roomba is, ahol a verseny alatti fontos döntéseket hozzák.

Egyes hajók megállnak Dohában és India kikötőiben is, de ne itt olvasgasson, gyorsan válasszon a hajóutak közül és nézze meg élőben ezt a varázslatos vidéket!

 

Ismerje meg az 5 KEDVENC DUBAI HAJÓUTUNKAT! Kattintson IDE!

 

További információkért kérjük, látogasson el a Hajoutkell.hu weboldalára!

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×