7 500 Ft /fő - Adventi ajtódísz készítés a Semmi Extra és egy kis Kertben
Érvényes: 2018.11.25
SEMMI EXTRA és egy kis KERT
  • Magyarország, 1036 Budapest
    Lajos utca 46
  • +36 1 950 6771
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Idén is friss ötletekkel, természetes alapanyagokkal és jó hangulattal vár a SEMMI EXTRA és egy kis KERT étterem egy szuper adventi workshopra november 25-én és december 3-án.


 

Gyere el kihelyezett dekorációs műhelyünkbe, a 3. kerületi SEMMI EXTRA és egy kis KERT étterembe, ahol advent első vasárnapjára elkészítheted saját ízlésed szerint, ünnepi ajtódíszedet adventi koszorúdat és a Semmi Extrától extra ajándékként egy kicsi adventi gyertyás díszt is készíthetsz.

Nagyon sok klasszikus és modern alapanyag (termés, dísz, szalag, figura stb.) közül válogathatsz, lesznek koszorú alapú díszekhez alapanyagok, de alternatív alapok is. A workshopon biztosítunk minden szükséges alapanyagot, eszközt és segítünk az elképzelésednek megfelelő díszek elkészítésében.

Workshop időpontok:
november 25. (vasárnap)
1. csoport 11:00 – 13:00
2. csoport 13:30 – 15:30

A workshop ára: 7.500 Ft /fő

Mely ár tartalmaz egy darab ünnepi kopogtató és 1db kicsi adventi gyertyás dísz elkészítését. Plusz minden kedves résztvevő kap egy 1000 Ft-os kupont, mely bármelyik SEMMI EXTRA étteremben felhasználható.

Jelentkezés e-mailben: info@viraglap.hu

A csoportok létszáma korlátozott. Jelentkezési sorrendben regisztráljuk a résztvevőket, a jelentkezést írásban visszaigazoljuk. Csoportok minimum 8 fővel indulnak.
Emailben tüntesd fel, hogy hányan jönnétek, és melyik időpontban mely csoportban.

 

További részletek >

Kérdése van? Visszahívjuk!×