29 EUR /fő - Utazzon vonattal Németországba 29 EUR-tól!
Érvényes: 2018.11.06 - 2019.05.31
Wasteels Utazási Iroda
  • Magyarország, 1087 Budapest
    Kerepesi 2 - 6., Keleti pályaudvar, 9. vágány
  • +36 1 210 2802
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Váljon az utazás élménnyé a legmodernebb vonatokkal, melynek úti célja Németország két nagyvárosa: Drezda és Berlin.


A Wasteels Utazási Iroda elrepíti Önt oda, ahol a kultúra, a történelem, a modern bevásárlóutcák és üzleti negyedek, a 21. századi fejlődés és a régmúlt nagyszerű emlékei tökéletesen megférnek egymás mellett.


Utazzon Németország ismert városaiba kényelmesen vonattal!    
Dresden-Spezial: 29 EUR-tól /fő    
Berlin-Spezial: 39 EUR-tól /fő  

Berlin, a korlátlan lehetőségek városa
Németorszg fővárosa, Európa legrégebbi városa. Egy igazi kozmopolita város, ahol a történelmi látványosságokon kívül rendkívül híres legendás éjszakai életről, népszerű bevárásló negyedeiről, színvonalas éttermeiről és pezsgő kulturális és zenei életéről.
A berlini nevezetességek egy teljes nemzet történelmét mesélik el a Brandenburgi Kaputól egészen a Szövetségi Kancellári Hivatalig. A német fővárosban található az összes nagy kormányzati épület, köztük a történelmi Reichstag, mint a német parlament székháza.

Berlin a művészetek, a művészek és a múzeumok városa. Több mint 170 múzeum – köztük a világhírű Múzeum sziget – mutatják be a világ kincseit. A Berlin ZOO pedig Európa egyik legnagyobb és legkülönlegesebb állatkertje.

Drezda, Elba Firenzéje
Világklasszis múzeumok, barokk építészeti csodák és a gyünyürű Elba-part. Az óváros mellett kanyarog az Elba-folyó, csodás füves partjával és festői kilátással a város legszebb épületeire. Fantasztikus hely a pihenéshez, a sétához, sőt akár a grillezéshez is. Nyári estéken a helyiek előszeretettel jönnek ide filmeket nézni Németország egyik legnagyobb szabadtéri színházába, ami júliustól szeptemberig van nyitva.
Az Elba partján lévő kerékpárút Pillnitzbe vezet, egy óra alatt megérkezhetünk a falvak, a szőlőültetvények és a folyópartot ékesítő, 19. századi paloták vidékére.
Legnevezetesebb látnivalók: Zwinger palota - egyben a város szimbóluma, Frauenkirche templom, Semper Operaház - a város legimpozánsabb műemlék, Brühl-terasz, Grosser-kert, Johanneum 

Menetjegy árak:
Dresden-Spezial: 29 EUR-tól /fő    
Berlin-Spezial: 39 EUR-tól /fő 

Kedvezményekért és a részletes menetrendért látogasson el weboldalunkra!

Kérdése van? Visszahívjuk!×